BEZOEK EEN VAN ONZE WINKELS IN
Alken - Hasselt - Kortessem - Sint Truiden
Winkelwagen

Over ons

ons team

Zoek jij lingerie en badmode dat net zo fantastisch voelt en past als dat het eruit ziet?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In 2001 opende Anja Vanoppen de allereerste Lingerie Curtres te Kortessem. Vandaar ook de naam “Curtres” een verwijzing naar “Curtricias”, de oude benaming van Kortessem. Ondertussen bestaat Curtres uit 4 lingeriespeciaalzaken, 1 webshop en een team van 14 enthousiaste erkende lingerie stylistes.

Binnen ons team hebben wij duidelijke kernwaarden. Ze helpen ons herinneren of we nog steeds op het juiste spoor zitten:

° wij zijn open en eerlijk
° wij leveren geweldige service
° wij zijn nooit te oud om bij te leren
° wij houden er rekening mee dat iedereen anders is

Bovendien kiezen we enkel voor “eerlijke” merken met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Kwaliteit is terug te vinden in anti-allergische producten, perfecte pasvormen, stevigheid maar vooral duurzame materialen en de juiste knowhow.

WHY
Wij willen de lingeriewinkels zijn waar zowel offline als online de klant centraal staat. “Klanten laten ervaren wat de perfecte lingerie kan doen met je lichaam en je geest!”, dat is onze reden tot bestaan

HOW
In alles wat we doen zijn we open, eerlijk en leveren wij een geweldige service.

WHAT
Wij bieden een uitgebreid en weloverwogen assortiment lingerie, badmode, nachtmode en ondergoed aan voor dames en heren van de betere merken en kwaliteiten.

TIP
Ook al koop je graag online, laat je best regelmatig adviseren door een erkende lingerie styliste! Niet enkel wat betreft de juiste behamaat, maar ook omtrent de juiste pasvorm.  Uit onderzoek blijkt dat nog steeds 70 procent van de dames de verkeerde beha-maat draagt.

Ben je niet helemaal overtuigd van je online aankoop of ben je benieuwd naar het effect van de juiste pasvorm op jouw lichaam? Kom dan zeker eens langs in één van onze vier speciaalzaken. De koffie staat klaar!