Marie Jo L'Aventure bij Lingerie Curtres

De lingerie collectie van Marie Jo L’Aventure kenmerkt zich door zijn gedurfde en stoere design. Je zou haar zelfs een tikkeltje edgy kunnen noemen. Of je nu voor een simpele T shirt bh gaat of voor sexy lingerie, in de collectie van Marie Jo L’Aventure vind je al deze lingerie met een originele twist.

Welke bh van Marie Jo L'Aventure past bij mij?

Ben je op zoek naar trendy en fashionable lingerie? Hou je van bh’s met unieke prints en kleuren? Dan is Marie Jo L’Aventure sowieso al een geschikte keuze qua stijl. Maar ook om je borsten van voldoende ondersteuning te voorzien zijn de bh’s van Marie Jo L’Aventure uitermate geschikt. Doordat de collectie van Marie Jo L’Aventure uit verschillende modellen bestaat kun je, ongeacht de vorm van je borsten, erop rekenen dat er een model is dat perfect aansluit op jouw boezem.

De balconette bh van Marie Jo L’Aventure is een uitstekende keuze wanneer jouw borsten wat verder uit elkaar staan. Doordat de cups dichter bij elkaar zitten, creëert deze pasvorm een mooie volle decolleté.

De hartvormige bh van Marie Jo L’Aventure hebben steeds voorgevormde cups. De cups hebben bovenaan een hartvormige afwerking waardoor je borsten een gelifte look krijgen zonder extra push-up effect.

Met de beugel bh van Marie Jo L’Aventure bevatten gepatenteerde beugels die fantastische ondersteuning geven maar ook lekker comfortabel zitten. Je borsten kunnen dus rekening op voldoende support zonder in te boeten op comfort.

Heb je graag wat hulp bij het bepalen van jouw maat of jouw ideale pasvorm? Maak dan een afspraak met een van onze stylistes zodat jij buitengaat met een lingerie setje op maat.

De bh’s van Marie Jo L’Aventure zijn verkrijgbaar van cup A tot en met cup F en starten vanaf omtrekmaat 65 tot en met 90.

De populairste reeksen uit de collectie van Marie Jo L'Aventure

De collectie van Marie Jo L’Aventure kent vele verschillende modellen opdat iedere vrouw een bh met juiste pasvorm kan vinden. Maar sommige reeksen van Marie Jo L’Aventure zijn razend populair. Ken jij ze al?

Marie Jo L’Aventure Tom kenmerkt zich door haar glanzende stoffen, subtiele dierenprints en haar iconische schouderbandjes met geborduurde bolletjes. De Marie Jo L’Aventure Tom is een voorgevormde bh, waarbij je kan kiezen tussen verschillende modellen: de hart vormige Tom, de balconette bh, de plunge bh of de push-up bh.

Een andere icon in de collectie is de Marie Jo L’Aventure Louie. De basic collectie van Marie Jo L’Aventure Louie biedt hét ultieme comfort. Marie Jo L’Aventure Louie maakt gebruik van lichte, ademende stoffen en is beschikbaar in de tinten nude, zwart en roze zodat de Marie Jo L’Aventure Louie bh altijd onzichtbaar blijft onder kledij.

Wil je wat meer kleur aanbrengen in je kleerkast? Kies dan voor de slipjes van Marie Jo L’Aventure Color Studio. Deze reeks bestaat uit verschillende soorten slips in alle kleuren van de regenboog. Doordat de slips van Marie Jo L’Aventure Color Studio beschikbaar zijn in vele kleuren en pasvormen kun je ze perfect mixen en matchen met andere lingerie.

Shop Marie Jo L'Aventure online bij Lingerie Curtres

Je nieuwe lingerie van Marie Jo L’Aventure koop je online bij Lingerie Curtres of in een van onze winkels in Hasselt, Alken of Kortessem. Kun je niet genoeg krijgen van Marie Jo L’Aventure? Bekijk dan zeker ook de collectie van Marie Jo en Marie Jo Swim.

Heb je online besteld en wil je je pakketje terugsturen? Check dan zeker eerst ons retourbeleid en terugbetalingsbeleid. Heb je nog andere vragen die je hier niet in kan terugvinden, dan kan je altijd met ons contact opnemen.

Bij Lingerie Curtres koop je jouw Marie Jo L’Aventure lingerie snel en veilig online. Wist je dat je je bestelling gratis kan afhalen in een van onze winkels? Ook je pakketje terugbrengen kan gratis in de winkel. Wil je ook genieten van gratis verzending? Maak dan een account aan en wij sturen je pakketje gratis op! Log in of registreer.